Home » Blog » Paradijselijke Villa Lovina Bali huren

Paradijselijke Villa Lovina Bali huren

Een villa Lovina Bali huren is een uitstekend idee voor toeristen die op zoek zijn naar een zorgeloze en ontspannen vakantie in stijl. Wat heeft Lovina Bali te bieden? En waarom is dit eiland zo'n populaire vakantiebestemming? Enkele kenmerken op een rijtje.

Ontspannen uitgaansleven

Het uitgaansleven in West-Bali, Lovina Beach, is gemoedelijk. Er zijn restaurants, winkels, bar's en discotheken aanwezig die zorgen voor een prima sfeer. Al kiezen toeristen die uit zijn op een bruisend nachtleven eerder voor het Zuiden, waar de mogelijkheden nog ruimer zijn. Een villa Lovina Bali is vooral in trek bij toeristen die houden van rust en een portie cultuur.

Ontdekking Lovina Beach

Bent u uit op ontdekking, is een villa Lovina Bali een prima uitvalsbasis om het binnenland van Noord-West Bali te bezichtigen. Een idee is het vissersdorpje Pemuteran. Dit idyllische dorpje bevat enkele restaurants en winkeltjes en is een ideale plaats om kennis te maken met de plaatselijke keuken. Al hoeft u zich niet té ver te verplaatsen, vanuit uw villa Lovina Bali, om hotspots te ontdekken.

Bezienswaardigheden

De Gitgit Waterfall - de hoogste waterval in Bali (35m) - omgeven door een groen woud, is een leuke plek om een natuurwandeling te maken.

Een andere leuke uitstap tijdens uw verblijf in een villa Lovina Bali is de Banjar Hot Water Spring - een natuurlijke warmwaterbron - die enkele honderden jaren geleden is gebouwd. Omgeven door prachtige natuur en dit de ideale plaats om heerlijk te relaxen.

De Benjar Buddhist Temple ligt in de heuvels van Lovina en biedt een prachtig uitzicht over het eiland. In tegenstelling tot heel wat toeristische evenementen is de toegang gratis, al zijn donaties van harte welkom.

Lokale producten

Op het vruchtbare eiland Bali is een rijke variëteit aan producten te vinden: druiven, guaves, koffie, kruidnagel, maïs, rijst, pepers etc. Deze producten worden vaak in de lokale keuken verwerkt. Al heeft het kolonialisme er wel voor gezorgd dat kruiden en specerijen uit het buitenland ook deel zijn gaan uitmaken van de Balinese keuken. Zo wordt er veel gekookt met Chinese producten als mie, tofoe en sojasaus.

Geniet tijdens uw verblijf in onze villa Lovina Bali van het prachtige eiland tegen uitstekende voorwaarden.

Villa Lovina Bali, gelegen temidden van het natuurschoon