Home » Blog » Bali villa huren op een idyllisch eiland

Bali villa huren op een idyllisch eiland

Bali villa huren te Lovina Beach? Ontdek een plek om de stress van de alledaagse maatschappij even achter u te laten. Geniet met volle teugen van al het moois wat Bali te bieden heeft.

Toerisme

Bali, met haar 3 miljoen inwoners, bruist van het toerisme. Afhankelijk van waar u precies verlijft zal u dat ervaren. Zuidelijke stranden - waaronder Kuta Beach, Jimbaran en Sanur - worden in de zomermaanden helemaal in beslag genomen door toeristen. Dit gedeelte van het eiland is het meest in trek bij jongeren, omdat de uitgaansmogelijkheden er eindeloos zijn. In het Westen en Noorden van het eiland hangt doorgaans een kalme en ontspannen sfeer en het toerisme is er lager.

Enkele bezienswaadigheden

Ubud is het culturele centrum van het eiland. Hebt u interesse in Balinese kunst? Trek dan wat tijd uit om er het museum Puri Likisan te bezoeken, waar u kennismaakt met lokale en traditionele kunstwerken.

Pura Taman Ayun is een hindoeïstische tempel, omgeven door een watervlakte, die is opgesteld voor het publiek. Deze tempel is door de bevolking van het eiland gegeerd als religieuze gebedsplaats.

Bali villa huren te Lovina Beach

Lovina Beach is een plek gelegen in het Westen van het eiland Bali, waar toeristen vooral worden aangetrokken door de rust. Bali villa huren te Lovina Beach is aantrekkelijk, omdat er heel wat leuke bezienswaardigheden in de buurt zijn. De Brahma Vihara Arama bijvoorbeeld, een Boeddhistisch klooster gelegen vlakbij Dencarik. U treft er typische gravures en versieringen aan, afkomstig uit de oude tijd. Combineer het bezoek met - de niet zo ver van deze plaats gelegen - Banjar Hot Springs. Een natuurlijk kuuroord dat zeer in trek is bij toeristen.

Bali villa huren - waarop letten?

Als u in Bali een verblijf wil huren is het aangewezen om telefonisch en/of face-to-face contact te hebben met de aanbieder. Dit om fraude te voorkomen. Vraag foto's op van de locatie, informeer naar het exacte adres en zoek het pand op via Google Streetview. Als iets te mooi is om waar te zijn, is het dat vaak ook.

In Bali villa huren via een aanbieder met een goede reputatie? Neem een kijkje op de website villabaliamber.

Bali villa huren te Lovina Beach